Bestuur 2013/2014

Elise – Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Elise en ik ben dit jaar voorzitter bij Spontaan. Ik ben 20 jaar en ik ben begin dit jaar lid geworden van Spontaan. De kleinschaligheid spreekt me aan, maar vooral ook de manier waarop iedereen samenwerkt aan leuke en nuttige projecten. Een mooie combinatie en erg leuk om te doen!

Verder studeer ik Biomedische Wetenschappen en daarnaast vind ik het leuk om te reizen, mooie films te zien, te koken en gewoon gezellig thee te drinken. Doel van dit jaar wordt om Spontaan een duidelijkere plek te geven in het Utrechtse studentenleven en de naamsbekendheid te vergroten. Ik heb er zin in! 

milou

Milou – Secretaris

Dag! Ik ben Milou, 21 jaar oud en sinds een half jaar lid van Spontaan. Mijn eerste ontmoeting met Spontaan was een paar jaar geleden, bij een workshop tijdens de UIT. Het duurde dus even voordat ik lid werd, maar had het direct erg naar mijn zin. Op dit moment zit ik in mijn derde bachelorjaar van de studie Humanistiek. Buiten het studeren om houd ik er o.a. van om te sporten, koken, dansen en thee te drinken. Samen met de andere bestuursleden hoop ik er een gezellig en actief jaar van te maken!

Anna – Vice-voorzitter

Ik ben Anna, 21 jaar en ik ben dit jaar aan mijn master Sustainable Development in Utrecht begonnen. Naast mijn studie volleybal ik fanatiek en reis ik graag. Ik ben 2 jaar geleden lid geworden van Spontaan. Wat mij erg aanspreekt in de vereniging is de groep enthousiaste studenten en de combinatie tussen betrokkenheid en gezelligheid.  Ik vind het daarom heel leuk om dit jaar als vice-voorzitter aan de slag te gaan en kijk uit naar een jaar vol mooie projecten, bijzondere acties en een hoop gezelligheid!

jeroenJeroen – Penningmeester

Hoi! Ik ben Jeroen en ben in het jaar 2013-2014, net als afgelopen jaar, penningmeester in het bestuur. In tegenstelling tot de meeste andere mensen bij Spontaan ben ik al druk aan het werk als programmeur.

Daarnaast, in de tijd die ik nog over heb, probeer ik mijn PhD af te ronden en tevens te studeren aan de UU: Biomedical Imaging Sciences. Kortom ik heb het heel druk, maar probeer de weinige tijd die ik over heb aan Spontaan te besteden.

Nadia – commissaris nieuwe ledennadia

Hoi! Ik ben Nadia, jullie eerste nieuwe-leden commissaris van Spontaan! Ik ben nu bijna een jaar lid en heb enorm genoten en geleerd van alle activiteiten met andere Spontaners, vandaar dat ik het ook een erg leuk idee vond om in het bestuur te zitten dit jaar. Ik studeer Psychologie en Ontwikkelingswetenschap op University College en ben nu 2e jaars. Hoewel ik aan het begin van volgend jaar naar Californië ga op uitwisseling, hoop ik van deze aanstaande paar maanden een leuke, actieve tijd te maken voor onze vereniging!

 

 

Reacties zijn gesloten.

Agenda

08-02-15: Spontaan Veganistische kookactie

09-02-15: Etentje + mini-ALV

10-02-15: AeO: High Tea Winterse gezelligheid

11-02-15: Benefietfeest Spontaan voor Ce Camilo

28-02-15: Spontaan Doet - Een zonnig dagje