Bestuur 2008/2009

Van links naar rechts: Mirjam van der Laan (voorzitter), Lara de Gelder (secretaris), Heleen ’t Spijker (penningmeester).

Mirjam van der Laan – voorzitter

Hoi, ik ben Mirjam van der Laan en ben dit jaar voorzitter van Spontaan! Na 3 jaar lid geweest te zijn vond ik het leuk om een jaar bestuur te doen.  Ik doe de opleiding CMV in Amsterdam en ik hou van festivals, aparte feestjes, dansen, reizen, rijst en Amelie. Spontaan is een super leuke vereniging waarbij mooie ideeën werkelijkheid worden door de inzet van alle leden! Ik hoop dit jaar vol enthousiasme Spontaan te helpen met het ontwikkelen van mooie projecten en veel gezelligheid!

Lara de Gelder – secretaris

Hallo! Ik ben Lara en dit jaar de secretaris van Spontaan. Wat ik mooi vind aan Spontaan is dat de vereniging haar leden haar eigen initiatieven en kansen laat ontwikkelen. Deze leveren een positieve bijdrage aan Utrechtse Maatschappij en de wereld waarin we leven! Ook vind ik het heel goed dat studenten met hulp van Spontaan betrokken raken bij allerlei facetten van het vrijwilligerswerk binnen Utrecht. Ik studeer Culturele Maatschappelijke Vorming in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden voor Spontaan doe ik nog wat vrijwilligerswerk en houd ik van een avondje dansen, naar de film of theater of andere bezigheden in de culturele sector.

Heleen ’t Spijker – penningmeester

Hoi! Ik ben Heleen, de penningmeester van spontaan. Actief zijn bij spontaan vind ik leuk omdat je bij ons met een groep leuke mensen samen iets kunt betekenen voor de gehele samenleving. Ik studeer nu literatuurwetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Ik houd heel erg van dansen, ik doe aan debatteren en verder is gezelligheid natuurlijk heel belangrijk! Ik hoop dat we dit jaar bij spontaan weer leuke nieuwe mensen zullen ontmoeten en dat er nieuwe initiatieven zullen zijn voor het vrijwilligerswerk.

Reacties zijn gesloten.

Agenda

08-02-15: Spontaan Veganistische kookactie

09-02-15: Etentje + mini-ALV

10-02-15: AeO: High Tea Winterse gezelligheid

11-02-15: Benefietfeest Spontaan voor Ce Camilo

28-02-15: Spontaan Doet - Een zonnig dagje